.







kllklkk kllklkk kllklkk kllklkk kllklkk

Doctor Who- Recenzia

14. ledna 2012 v 20:15 | Yuki (Jenny) Tenshi |  Doctor Who
Bol Normalny deň. Rovnaký ako tento alebo včerajší. Ale včerajšok môže byť ľahko prepísaný keď sa objaví jeden muž. Alebo nie? Kto je ten záhadný človek s modrou búdkou ktorý sa necháva oslovovať Doctor? Je to cudzinec s iného času a planéty. Jeho domovom je Gallifrey jeho čas nie je obmedzený a jeho myslenie je pre nás záhadou. Je to Pán času ( Time Lord). Ale i napriek tomu aký je úžasný a iný, je nám niečím podobný. Nie je to vzhľad ani jazyk je to pocit samoty. A preto sa vždy vráti na jedno miesto a tým je planéta ZEM.
Náš príbeh sa začína keď jeden osamelí a znudený Pán času pristane v roku 1963 v centre Londýna so svojou vesmírnou loďou Tardis . Tardis mala nastavené aby sa maskovala v danom prostredí. Takže ak by Doctor pristal v Ríme tak by mohla byť Tardis napríklad socha. Ale pretože sa mechanizmus pokazil tak Tardis zostala v podobe modrej policajnej Búdky so šesťdesiatich rokov. Doctor za tie roky vystriedal veľa spoločníkov ( mnoo on jec hlap tak je pochopiteľné že sa jednalo prevažne o ženy).
Dalek záchranca:
Doctor na začiatku vysielania nebol veľmi populárny. Myslím že je to jasné lebo herec ktorý znázorňoval Doctora nebol ničím zaujímaví. I keď sa jednalo o dobrého herca svojej doby ( podlá rôznych Fór a recenzii, osobu skúsenosť nemám) nikoho nezaujímalo že nejaký dedko ( 55 ročný) po každé zachraňuje kričiace dievča od nejakej príšery. To zmenil až jeden diel kedy sa objavili Dalekovia. Nebyť Dalekou tak by sa Doctor pravdepodobne nedožil tretej série. Sledovanosť stále stúpala a autori pochopili že sa im neoplatí písať scenáre od opíc.
Nehce sa my vysvetlovať čo je to Dalek tam myslím že názorna ukážba bude vhodnejšia :D

Nekonečný príbeh od BBC:
Ale na vrchole nastal pád kedy musel William Henry Hartnell ,ktorý znázorňoval Doctora 1 so zdravotných dôvodov odísť so seriálu. To si neželali ani diváci ani producenti BBC a potom niekoho napadol geniálny nápad a to bola Regenerácia. Čož znamenalo že Doctor keď umrie tak naštartuje regeneráciu a zmení sa. Nielen vzhľad ale aj povaha. Bol to s ich strany geniálny nápad lebo každý herec je niečím výnimočný a predsa len by bolo neprirodzené keby sa niektorý herci hrali na starších doctorou. Samozrejme sú taký čo nevedia zniesť to že ich oblúbení Doctor povie Bye, bye. A tak vznikajú na nete vôzne Fancluby a petície na vrátenie toho a hentho doctora ( Ale súhlasím źe David Tennant my chýba)

2005 nová série víta novú generáciu:
Do roku 1996 sa Doctor vyvíjal svojim smerom a potom nastala 9 ročná pauza. Neviem čím to bolo ale niekoho napadlo spraviť nového Doctora 2005. Doctor začal odznova . Nová technika, noví herci, autori a nová Tardis. Ale ten istý príbeh. A to BBC potrebovala ,nalákať novú generáciu a udržať si tú starú.

1. séria novej generácie :
Tejto role sa mal tú česť zúčastniť Christopher Eccleston ktorého môžete poznať napríklad s historického veľkofilmu Elizabeth I.

Táto séria my prišla skvelá lebo 9 Doctor bol vtipný, záhadný a milovala som jeho koženú bundu :D Všetko začína odznova aby nová generácia nemusela pozerať posledných milión sérii od 1963. A tak sa náš príbeh začína u 19 ročnej Rose ktorá žije svoj život naozaj nudím stereotypom . Ráno stane pracuje, má nejaký obed potom znova pracuje, navečeria sa a ide spať a ráno odznova. Jedného dňa v obchode kde pracuje sa ocitne v sklade kde ju napadnú figuríny ( to viete tie strašidelné veci na ktoré dávajú v H&Mku tie najškaredejšie kusy čo majú na sklade :D). Rose pred nimi záhadný tajomní muž ktorý neskôr vyhodí obchod kde Rose pracuje do vzduchu. Deň na to jej záhadní muž zazvoní na zvonček od dverí. Potom to už ide rýchlo Rose si zamiluje jeho Tardis a Doctorou šarm. Zažili plno dobrodružstiev spoznali Dalekou a aj nových hrdinov ( ako napr Jack Harkness). Séria mala rozdielne diely až na jedno slovo ktoré tie diely spájalo a to bolo BAD WOLF ( zlí vlk). Čo znamenalo a aký malo význam vám neprezradím ale verte že v poslednom diely série sa to dozviete. Musím uznať že v tejto sérii bolo nudné a skvelé diely. Tých nudných bolo asi 2-3 ale i napriek tmu boli nepredvídateľné čo dodalo na dramatickosti.

2. séria:
V 2hej sérii sa môžete v úlohe Doctora tešiť na Davida Tennanta ( podľa mňa najlepšieho doctora s novej generácie). Príbeh sa začína Vianocami. Doctror zahraní planétu zem a znova cestuje s Rose. Môžete sa tešiť na Kráľovnú Victoriu, Madam De Ponppadur ale aj na starých dobrých Dalekou a nových-starých Cybermanou ( novíh lebo majú noví desing, staríh lebo sú to odveký nepriatelia Doctora). Koniec Tento série mi trhalo sedce lebo predsa Rose bola Doctorová prvá spoločníčka a skvelo ho dopĺňala. Nevedela som si Doctora bez Rose predstaviť a tak sa rok 2006 končil so slzami v očiach keď Rose musela " zomrieť". V skutočnosti nezomrela len bola tak troška nedostupná ( sorry decká je to ťažké bez Spolierou). Ale poviem vám to takto. Ak ste romantické dušičky ako ja tak v tom poslednom diely budete Plakať a o minutú dostanete záchvat smiechu.

3. Séria
Tennant sa drží v pozícii Doctora a paradoxne sa ocitáva v nemocnici kde ho vyšetruje budúca Doktorka Martha Jonas. A ako to býva. Tak kde je Doctor sú aj problémy. Tentokrát sa celá Londínska Fakultná nemocnica objaví na povrchu mesiaca. Martha pomôže Doctorovy za veľmi vtipných okolností zachrániť všetkých jej obyvatelou a vrátiť nemocnicu na5 na zem. Za to jej doctor slúby jeden výlet. Ten diel bol neskutočne vtipný lebo ju zobral do stredoveku a zoznámil ju so samotným Shakespearom . Doctor si ale Marthu oblúbil a i keď to nedal najavo tak ju mal neskutočne rád. Ale proste to nebola Rose. V posledníh dieloch sa objaví Master Je to ďalší Pán času ktorý ma duševnú poruchu. Počuje v hlave bubny už od svojich 8smi rokov. Pánova času sú už od útleho veku nútení prijať svoje povinnosti a vidieť časoví vortex je niečo ako test. Niektorý uvidia pravdu, iný utečú a iný zasa sa zbláznia. ( Náš doctor utiekol náš malí zbabelec). Master porazil doctora a zabil 1/3 ludskej populácie. Martha Jonas počas toho roka obiehala svet a odovzdávala odkaz. Zažila zlá veci ale nakoniec dokázala nemožné. A tak sa s budúcej doktorky stal vojak. Zmenila sa. Doctor si to neodpustil lebo to bola jeho chyba. Zničil Marthe život. Nakoniec sa lúćia ale v dobrom. Martha ale nikdy neprestala ho milovať a preto i v následujícich sériách sa naša Martha objaví.

4. Séria
Medzi 2hou a 3tou sériou bol jeden Vianoční špecial kde sa Doctor stretol v Donnou Noble. Donna je zakrsla 30siatnička ktorá je tvrdá k životu ale pritom má srdce na pravcom mieste. Život ju nudí a preto po dobrodrušte ktoré zažila počas Vianoc s Doctorom myslí len na to ako ho nájsť. Keď sa jej to podarí tak vyrazia spolu ku hviezdam. Narozdiel od Rose alebo Marthy Donna sa do Doctora nezamiluje. Berie ho ako brata a to dáva serialu novú dušu. Nehovoriac o tom že táto séria je najvtipnejšia vďaka Donne. Na konci sérii sa môžete tešiť na veľký meeting Rose, Marthy, Donny Doctora, Doctora číslo 2 ( nepoviem ako) a ešte pár hodrdinou ktorý boli počas posledných sérii novej generácie zmenili doctora. Na konci 4tej séria budete určite plakať.

2009 rok špeciálov
Narozdiel od ostatných rokov kedy bol 1 Vianoční špecial a 13 dielou je rok 2009 špecifický čistímy špecialmy. Nie je ich veľa ale všetky sú SKVELÉ. Doctor tento krát Cestuje sám. Dôvod? Už nechce ublížiť nikomu koho miluje. A i keď sa cíti osamelí tak nikomu nedovolí aby mu dal ďalšie bolestivé spomienky. Asi najslávnejší Diel The End of Time bude pre Doctora rozhodujúci. Blíži sa nová regenerácia .

5. Séria
Geronimoooo. Takto sa končil poslední diel s Tennantom. Doctor sa Zregeneruje do ďalšej fázy. Tento krát sa môžete zoznámiť s 11nástim Doctorom ktorého predstavuje Matt Smith. Táto séria víta novíh fanušíkou a preto môžete kvazi zabudnúť za posledné nekonečné hodiny smiechu lebo sa znova začína po novom. Jeho Tardis Havaruje na dvorčeku. Doctora nájde malá Amilia Pond (7 rokou) a s čistím svedomím sa s tímto divním bláznom rozpráva. Doctor jej povie aby počkala že sa po ňu vráti a dočkala sa až o 12 rokou. Pre doctora to bolo paradoxne len 5 minút. Tardis sa Regenerovala spolu s ním a preto tak troška ho posielala troška v idej časovej lýni. A tak sa Amt dočkala keď mala 21 rokou že konečne vstípila do Tardis ako Doctorová spoločníčka.

Táto séria je úplne iná ako tie predtím. Je tam veľa zmien na môj vkus až moc. Dobre Regenerácia doctora v je v pohodicke aj nová Tardis ( i keď tá stará sa my páčila viac) ale to že s Dalekou spravily I-pody ma naozaj štvalo. Séria bola podľa mňa najhoršia so všetkých 6stych ale bohužiaľ ju musíte vidieť :D Asi najlepšie diely tam boly s River Song ktorú stretnete prvíkrat v 4tej sérii. Inač to bude len sama romantická dráma medzi Amy a jej budúcim Manželom. ( Rorym)

6. Séria
Séria sa začne s tým že Doctor zomrie. A čo naštve viac zomrie na území Ameriky. Dobry joke nie? A tak Amy, Rory a River nájdú doctora z minulosti a mohli zistiť prečo musí o 200 rokou musí umrieť. V tejto sérii som sa nenudila ani minutu. Bola skvelá ( možno to bude tým že som sa nemusela dívať na tie I-pody alias Dalekovia new version). Koniec série vás ani tak nebude šokovať ako fakt že si uvedomíte paradox že sa blížite ku koncu a je to napínavé.

A tak uvidíme čo nám prinesie nová séria

Doctor Novej generácie: Postava Doctora sa vyvýja duševne všaka svojím spoločníkom ktoré mu ukážu správnu cestu. V 1vej sérii považoval Doctor ľudí za primitívne opice a v 6stej bol sám nimy šokovaný. Závidí nám náš jednoduchý život a ćasto by sa rád ku nemu uchýlil. Rovnako sa dozviete niečo málo veci o nom. Je zbytočné byť večne živím pánom času keď ste sám a musíte sa drźať zákonu . Doctor si vybral Dobro ale s tým aj omnoho tažšie bremeno. Doctor je dosť ako človek musíme sa často rozhodnúť čo je správne a čo nevihnutné. Ako rastieme tak vieme čo sptraviť aby sme nikomu neublížili alebo naopak všetkých potopili. Nedá sa povedať ktorá spoločníčka ho zmenila najviac. Každa troška tak troška.

Hudba: V každej sérii je troška iná ale najviac sa zmení asi od 5tej série.Treba vidieť a spraviť si vlastní názor ale ja dávam 8 s 10.
Kamera: V 1vej sérii je samozrejme iná kamera ako v 6stej. Je to ako s humorom v každej sérii je lepší a lepší ( až na 4tú sériu ale názor nechám na vás.

Mohla by som tú rozoberať veľa charakterov ale aj tak je toho dosť a preto je najlepšie si pozrieť DOCTORA.
V každom prípade nepozerajte 5 dielou po sebe ale pekne postupne. Uvidíte že po 5tich dieloch budete rovnaký Doctorofilici ako ja :D Doctor my dal novú chuť sa učiť po anglicky a poslednéj sérii boli titulky viacmenej zbytočné lebo chytíte hvorovú reč ( Angličania nemajú te divní prízvuk ako Američania tak sa vám bude učiť ľahšie) A rátajte s tým že budete posadnutí my hláškami ako je Allons-y, bow-ties are cool alebo I like it a samozrejme EXTERMINATE. Kamoška my povedala že vraj keď čítam nahlas po Anglicky mám prízvuk ako Brit. :D Takže pozor môže táto obsesia aj zdraviu škodlivá.

Ako sa Yuki dostala k Doctorovy?
Blogovanie je zaujímava činnosť človek sa cez blog dozvie všetko a za Doctora vďačím Sakura Minamino / Tweedledee. Bola som zvedavá ćo je to za serial ale recnzia ma nijak nezaujala až do
Vedela som že na tom zasmejem a to my staćilo ale že sa to stane mojim oblúbením serialom som netuśila. Myslím že Doctora nić neprekoná. A tak my ostáva len povedať I hope that you are happy spaceman :D
Úprimne neprekvapilo by ma keby som o 15-20 rokou prichutila moje deti pozerať Doctora lebo on dovtedy prežije. Ja tomu verím :D

Dúfam že sa vám moja recenzia páčila a že možno sa vďaka nej pridá do klubu viac ľudí.
Ale zasa nie moc nechceme ďalší Twilight :D
( recenziu kopírovať iba s mojim súhlasom)
Vaša Yuki Jenny Tenshi
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

Zobrazit vše (960)
Zobrazit starší komentáře

901 Muntrbriem Muntrbriem | E-mail | Web | 3. října 2017 v 23:52 | Reagovat

brand viagra
<a href="http://sexviagen.com/">generic viagra</a>
buy generic viagra
<a href="http://sexviagen.com/">online viagra</a> ’

902 Fwjjunsani Fwjjunsani | E-mail | Web | 4. října 2017 v 7:29 | Reagovat

apply for a payday loan over the phone
<a href="https://paydayllae.com/">pay day loans</a>
loans online fast approval
<a href=https://paydayllae.com/>3 month payday loans</a> ’

903 carlostl4 carlostl4 | E-mail | Web | 5. října 2017 v 2:19 | Reagovat

Started untrodden web throw
http://kitty.cam.purplesphere.in/?post-regan
i tune audio porn porn star convention pics non porn movie with oral set women prisoner of war fucking porn facial porn free

904 brand cialis 20mg brand cialis 20mg | E-mail | Web | 5. října 2017 v 2:41 | Reagovat

The apothecary is an attainable tie whom patients can talk http://cialis20-online.com/ cialis 20mg to face-to-face, without an appointment. He or she is someone who can answer health-related questions — what foods, drinks, activities, or other drugs could partake of an effect on medication or what to do about a missed dose. Essentially,

905 Brianbep Brianbep | E-mail | Web | 6. října 2017 v 4:41 | Reagovat

<a href=http://www.eduardozayas-bazan.com/Events/green.php?index=40/>Kamagra Oral Jelly Australia</a>
Since you now know a tad bit more about article marketing, you can start to set some of these tips into process. While they get started to work for both you and your business actually starts to grow, you can check out some more useful tips and then expand your existence. The sky absolutely may be the restriction about how considerably your small business can grow.Marketing With Articles Can Be Made To Be Straightforward
  <a href=http://www.mazesoft.net/assets/facior.php?k=75>Kamagra Gel Belgie</a>
Look at creating some video tutorials rather than many solitary videos. This will cause your potential audience to look forward to future video lessons. This plan works specially effectively for educative and training variety video clips. By commencing a relevant video range, you will be increasing the chances of perform repeatedly website visitors to your website.
  <a href=http://www.mojrecept.net/mapa1/mapa2/post.asp?Naslov=148>Levitra Preis Österreich</a>
If you feel you happen to be being treated illegally, or unfairly by your payday loan supplier, ensure that you file a problem along with your express company. Except if you document a issue, the money provider is going to be liberated to continue operating within an against the law way. They may even resort to violence, to obtain their funds back again from you.
  <a href=http://www.homemedicalsuppliesinc.com/stats/wile.php?y=91>Viagra Pil Voor Vrouwen</a>

906 gabrielpe2 gabrielpe2 | E-mail | Web | 9. října 2017 v 4:02 | Reagovat

Novel programme
http://big.boobs.xblog.in/?entry.paulina
89 free porn videos cock docking porn galleries free porn grannies fatties watch free porn e g boysfood porn stars in next day air

907 Bdvburgefe Bdvburgefe | E-mail | Web | 9. října 2017 v 11:47 | Reagovat

Great web website! It looks really good! Keep up the great job!

908 murielzl69 murielzl69 | E-mail | Web | 11. října 2017 v 4:40 | Reagovat

My contemporary page
http://kitty.party.yopoint.in/?entry-felicia
7inch porn star free porn movoies wolf porn sex asleep porn free birls crapping porn

909 JoaquinSl JoaquinSl | E-mail | Web | 11. října 2017 v 20:05 | Reagovat

В нашем интернет-магазине самые демократичные цены на топпинги. Убедитесь сами: оптовые цены в розницу при заказе от 1 упаковки.
<a href=https://kupi-kofe.com.ua/p523959955-puer-rassypnoj-500.html>Пуэр (рассыпной) 500 грамм</a>

910 VbholUsela VbholUsela | E-mail | Web | 12. října 2017 v 13:39 | Reagovat

free cialis
<a href="http://genericcialis-viaed.com/">cialis generic</a>
cialis 5mg
<a href=http://genericcialis-viaed.com/>cialis without prescription</a> ’

911 maggienz69 maggienz69 | E-mail | Web | 12. října 2017 v 16:44 | Reagovat

My novel page
http://erodate.erolove.top/?epoch.aryanna
  teen dating violence videos transexual ads dating site for teenager seeking dating site gay dating sites

912 LourieFug LourieFug | E-mail | Web | 15. října 2017 v 21:00 | Reagovat

World shopping №1 <b><a href=http://seo-swat.ru//Kd8qs>Aliexpress</a></b>

913 VhvdVulaby VhvdVulaby | E-mail | Web | 16. října 2017 v 19:43 | Reagovat

Sustain the excellent work and generating the crowd!

914 briananf1 briananf1 | E-mail | Web | 16. října 2017 v 20:47 | Reagovat

Hi fashionable work
http://cars.photos.twiclub.in/?post.ivy
very rough porn porn clips free solo girl amateur escort porn video free porn star bios rapid ejaculation porn videos

915 Secvvurgefe Secvvurgefe | E-mail | Web | 17. října 2017 v 19:36 | Reagovat

auto loans people bad credit - https://loansczne.com/
consumer credit counseling <a href=https://loansczne.com/>payday loan</a> ’

916 ImshiDieks ImshiDieks | E-mail | 17. října 2017 v 21:41 | Reagovat

Today is your lucky day as you’ve been chosen to receive this generous Welcome Bonus.
This exclusive offer only goes to a select number of people, so don’t miss out.
Previous recipients have gone on to win thousands, so use this offer today to double  your deposits and become another winner.
http://skyliteboom.com - Welcome Bonus
skyliteboom.com
Has sido elegido
Hoy es tu dia de suerte ya que has sido elegido para recibir este generoso bono de bienvenida.
Esta oferta exclusiva solo va a un numero selecto de personas, por lo que no se pierda.
Los beneficiarios anteriores han ganado miles, asi que use esta oferta hoy para duplicar sus depositos y convertirse en otro ganador.
http://skyliteboom.com - Has sido elegido

917 amaliaoa16 amaliaoa16 | E-mail | Web | 18. října 2017 v 16:51 | Reagovat

New work
http://teen.polish.yopoint.in/?post.kaley
kia pualani porn star where is all the 3d porn porn tube africa free homemade streeming porn for playgirl porn tapes protector series no 2

918 Diwainbam Diwainbam | E-mail | Web | 18. října 2017 v 22:26 | Reagovat

Обсуждение новых препаратов для лечения гепатита С (софосбувир, даклатасвир, ледипасвир, велтапасвир и других)

<a href=http://gepatit-s.ru/forum>препарат даклатасвир</a>

<a href=http://gepatit-s.ru>револейд мнн</a>

919 Rogerclogy Rogerclogy | E-mail | Web | 21. října 2017 v 8:53 | Reagovat

Whereas, the broader and straighter footprint is the flat-footed arch. Sperry rain boots for ladies come in numerous colours and styles. They may like the footwear for its higher high quality, and outstanding packing.womens fashion sandals.

920 hermanov16 hermanov16 | E-mail | Web | 21. října 2017 v 16:59 | Reagovat

Chit my modish engagement
http://cat.photos.replyme.pw/?entry-julianne
high definition downloadable porn freec porn trailers japanese train porn free ebony porn torrent downloads portugal girl porn galkery

921 kellysr69 kellysr69 | E-mail | Web | 22. října 2017 v 6:30 | Reagovat

Started new web project
http://new.pics.hotblog.top/?entry-miya
streethoodworld porn xxx rated porn site free simpson comix porn welivetogether porn 2009 jelsoft enterprises ltd tube search engine porn

922 Jeremytup Jeremytup | E-mail | Web | 23. října 2017 v 12:10 | Reagovat

<a href=http://www.apresskibar-bumpers.nl/adidas-dames-schoenen-sale-882.php>Adidas Dames Schoenen Sale</a>
Attempt to stay away from too much rays coverage if you wish to avoid oneself from acquiring cancers. Radiation can alter generally healthier tissues into harmful versions that can induce many forms of cancer. Nonetheless, it is additionally significant to remember that having an X-Ray every so often is not going to result in cancers.

<img>https://www.upgrade-drive-in.nl/images/upg2/27823-nike-air-max-2017-all-black.jpg</img>

Prior to investing in a green power program, spend some time to ready your property. Check the wall surfaces and add an additional jacket of insulating material if you wish to and substitute outdated kitchen appliances designed to use too much strength for energy-productive versions. Lowering your electricity ingestion is just as significant as locating a clean and cheap source of vitality.

<img>https://www.bhdesign.nl/images/bhde2/6653-hoge-hakken-enkellaarzen.jpg</img>

923 janineeq16 janineeq16 | E-mail | Web | 24. října 2017 v 7:53 | Reagovat

Chit my altered devise
http://dateme.sexblog.pw/?entry.barbara
  mature men dating relationship tips and advice people meet 50 singles libido women

924 Annaboria Annaboria | E-mail | 24. října 2017 v 16:23 | Reagovat

<a href=http://finansy.ru/st/comment_1302849395.html> на сайте    </a>

925 elviraht18 elviraht18 | E-mail | Web | 24. října 2017 v 17:27 | Reagovat

Started unusual cobweb throw
http://bbwphotos.sexgalleries.top/?entry-tiana
ashlynn brooke porn gallery nena linda porn upload user porn design own anime porn character teens and their teddies porn

926 DavidSauby DavidSauby | E-mail | Web | 25. října 2017 v 1:26 | Reagovat

Каждому понятно что одежда всегда подчеркивала индивидуальность человека. Каждый человек уникален. Подчеркнуть свою индивидуальность можно купив толстовку с готовым принтом (рисунком) или сделать свой дизайн в онлайн магазине  http://odejda.shopicheck.net/

927 доставка виагры на дом доставка виагры на дом | E-mail | Web | 25. října 2017 v 20:49 | Reagovat

Хочу разделить с Вами свой опыт. Препарат для стабилизации потенции стал для моей семьи исцеляющим, волшебным средством. Направил в новое русло, вдохнул в нас жизнь. Сегодня почти любое лекарство можно заказать по Интернету. Но не всегда это делать выгодно. При насморке проще дойти до привычной аптеки. Но как быть в ситуации, когда необходим препарат редкий, специфической направленности? Купить Виагру в Москве с доставкой на дом, например? Нет желания афишировать столь интимный недуг. Так вот, в интернет-магазине ofarma.ru факт совершения покупки останется гарантированной тайной. Здесь мы обнаружили массу нужной информации. Консультация специалиста заменила визит в больницу.

Расскажу с самого начала. С супругом мы познакомились в школе, нам было всего по 15 лет. В 18 - поженились. Удивительно, теперь нашей семье уже 25 лет. При том мы вполне еще молодые люди, желающие жить полноценной жизнью. Три месяца назад появились первые "звонки" мужской несостоятельности мужа. Жуткая депрессия, даже проблемы с выпивкой - я не узнавала своего благоверного. У нас взрослые детки, было сложно объяснить им причины перемен в поступках отца.

Невероятно, но ключ от всех бед крылся в знаменитом препарате. По секрету от него я приобрела Виагру. Несколько дней готовила мужа, не знала, как предъявить ему мое решение столь деликатной задачи. И все-таки отыскала нужные слова, супруг сдался. Время идет вперед, вернуться в юность никак. Но начать жить иначе под силу каждому. И мы попробовали. Муж изменился, поверил в себя, почувствовал силу.

<a href=http://ofarma.ru/>заказать поштучно виагру</a>

Важно знать, что, начав принимать препарат, Вы не ставите крест на своей мужской состоятельности. Супруг принимал Виагру каждый раз, наверное, боялся неудачи. Но однажды, он попросту забыл употребить таблетку. Все прошло отлично! Вернулась уверенность, и это главное. Продолжать пить или не пить виагру - каждый решает сам. Так как при желании купить Виагру в Москве с доставкой можно хоть сейчас. Это не проблема.

928 antoinettetu60 antoinettetu60 | E-mail | Web | 26. října 2017 v 10:11 | Reagovat

Check my altered contract
http://arab.sexy.girls.twiclub.in/?post.mikayla
berlin cleric visi tokyo division

929 beulahca3 beulahca3 | E-mail | Web | 26. října 2017 v 21:24 | Reagovat

Started up to date cobweb stand out
http://softcore.porn.erotic.purplesphere.in/?entry-daniela
angewomon porn japan voyeur job interview porn free xxx gay porn porn star michael b moment of truth wrestling porn

930 valyaHiera valyaHiera | E-mail | Web | 27. října 2017 v 3:02 | Reagovat

как правильно установить флештул на компьютер: https://texnoera.com/smartfony/instrukciya-po-proshivke-smartfona-hummer-h1.html

931 Kmrtvabolve Kmrtvabolve | E-mail | Web | 27. října 2017 v 15:14 | Reagovat

Great website you've got in here.

932 hermandq3 hermandq3 | E-mail | Web | 27. října 2017 v 16:32 | Reagovat

My novel time
http://cars.tube.purplesphere.in/?post.pamela
dvr porn annabelle porn indian mallu porn porn film title list 9000 porn videos inside

933 andrerz1 andrerz1 | E-mail | Web | 28. října 2017 v 12:01 | Reagovat

My new folio
http://big.boobies.twiclub.in/?entry-rachel
porn jewelry heavy makeup elaine seinfeld porn babysitter porn big tits ipod college porn jill comic porn

934 NAILGaste NAILGaste | E-mail | Web | 29. října 2017 v 1:08 | Reagovat

В наше трудное время сложно выделить время на посещение салона красоты, надо знать лучший салон города учитывать то как там работают, все ли там стерилизуют: ногтевой сервис. Мы приглашаем мужей в наш спа центр на дому для ногтевого сервиса. Тяжело в нашем мире без ухода за сабой,приходите в нашспа на домугде вы получите все виды ухода за ногтями рук и ног.

Мы работаем дома дорожим всякого своих посетителем делаемвсе правильно и аккуратно. Слежу за стерильностью инструментов которыми используем во время **ман.пед и так дал*.

Наш салон на дому маникюра не только для женщин, но и для его второй половинки.
Я сделаю комплекс мероприятий таких как наращивание ногтей.

Наш спа центр гордится своим высоким качеством.
Мы помогаем сделать лучший наращивание ногтей.

Цены в нашем салоне мелкие и по карману всем и каждому. К нам в спа центр можно записаться по через друзей. Имеем все сертификаты на работу и по качеству всех приборов.

Эстетика укрепления ногтей - <a href=https://mzezina.ru/>НАРАЩИВАНИЕ НОГТЕЙ</a>

935 javierwz3 javierwz3 | E-mail | Web | 29. října 2017 v 16:22 | Reagovat

Novel project
http://cars.feed.yopoint.in/?entry.micah
sh amature teen porn tube best free real porn animated porn tube toon ass to mouth porn thumb galleries female bald head porn

936 rnjcyw rnjcyw | E-mail | Web | 29. října 2017 v 21:28 | Reagovat

first aid and cpr online <a href="http://pharmacycanada.us.org/ ">walmart pharmacy price check</a> windsor medical school http://pharmacycanada.us.org/mail-order-pharmacy canadian pharmacy std signs and symptoms in females

937 earlineuz60 earlineuz60 | E-mail | Web | 30. října 2017 v 3:21 | Reagovat

Started new web project
http://arab.porn.pornpost.in/?post.kaia
thai porn young free porn mastrubating clips women love free porn videos natural tubes fresh porn tube kay parker porn star

938 karinya69 karinya69 | E-mail | Web | 30. října 2017 v 16:44 | Reagovat

Started new snare predict
http://best.amatuer.erolove.top/?post.esperanza
34d porn lesbian ass porn crazydumper la blue girl anime porn gets knocked up porn orignal indian porn site

939 kyrcrt kyrcrt | E-mail | Web | 31. října 2017 v 19:16 | Reagovat

See you then.,
<a href="http://viagrasamplescoupons.com/ ">buy viagra online</a>
std on lips
http://viagrasamplescoupons.com/#def?id=pfizer-and-viagra viagra coupon

940 tdhk79 tdhk79 | E-mail | Web | 31. října 2017 v 19:51 | Reagovat

Howdy friend,
<a href="http://viagrasamplescoupons.com/ ">viagra</a>
universal health care
http://viagrasamplescoupons.com/#def?id=sildenafil-mechanism-of-action viagra coupons

941 FfnhhjxOxyday FfnhhjxOxyday | E-mail | Web | 31. října 2017 v 22:57 | Reagovat

fast cash personal loans
<a href="https://cashecbya.com">online cash advance</a>
cash advance credit card
<a href=https://cashecbya.com>advance cash</a> ’

943 FfnhbhjxOxyday FfnhbhjxOxyday | E-mail | Web | 2. listopadu 2017 v 0:24 | Reagovat

best payday loan website
<a href="https://cashrvyn.com">online payday loans</a>
payday loan companies online
<a href=https://cashrvyn.com>payday loans no credit check</a> ’

944 tinafk16 tinafk16 | E-mail | Web | 2. listopadu 2017 v 23:15 | Reagovat

Started new web predict
http://kitty.cam.purplesphere.in/?post.mariela
taboo hentai porn pics milf iphone porn free t and f films porn blood sex porn rituals march 13 and porn and

945 Danielagoca Danielagoca | E-mail | Web | 3. listopadu 2017 v 15:18 | Reagovat

<a href=http://www.1541.ru/cms/part.php>В этой партнерке на 16 уровнях можно ЛЮБОМУ ОЧЧень неплохо заработать. Best affiliate programs.Лучшие партнерские программы</a>

946 magdalenaup69 magdalenaup69 | E-mail | Web | 4. listopadu 2017 v 5:52 | Reagovat

Hi supplementary project
http://cars.feed.yopoint.in/?entry-alma
me fucking my mom streaming porn keyshia cole porn hottest girl in porn in 07 porn star roleplay in kitchen celedrity fake porn

947 dwaynedm18 dwaynedm18 | E-mail | Web | 5. listopadu 2017 v 10:27 | Reagovat

Original project
http://amatuer.only.sexblog.top/?post-kenia
porn me search engine magic porn vids watch free 60s porn free teeny teens porn movies brazlian porn

948 VsumCheege VsumCheege | E-mail | Web | 6. listopadu 2017 v 10:26 | Reagovat

viagra plus - http://sexviagen.com
buy viagra in england <a href=http://sexviagen.com>buy viagra now</a> ’

949 bernadinewo11 bernadinewo11 | E-mail | Web | 6. listopadu 2017 v 19:06 | Reagovat

Started new cobweb project
http://premium.cars.purplesphere.in/?post.kimberly
harmster porn videos elderly women porn stars free big tit slut porn tube girls do porn amy gay athletic porn video

950 melvaqv4 melvaqv4 | E-mail | Web | 6. listopadu 2017 v 20:54 | Reagovat

Started untrodden cobweb project
http://premium.cars.purplesphere.in/?post.perla
insain lesbians hard core porn young thailand porn free teen porn busty free porn pctures short hair teen porn tube

951 claudettezb1 claudettezb1 | E-mail | Web | 7. listopadu 2017 v 15:18 | Reagovat

My new page
http://big.boobies.twiclub.in/?entry.jordan
v blue porn girls do porn who am i superhead porn ball and gag porn porn visds

952 kristineyo3 kristineyo3 | E-mail | Web | 11. listopadu 2017 v 21:26 | Reagovat

After my altered engagement
http://amatuer.only.sexblog.top/?post-maya
florida internet porn laws you porn wife cumshot porn movies based on real movies vamp porn video free porn from excite

953 ivansr60 ivansr60 | E-mail | Web | 12. listopadu 2017 v 5:08 | Reagovat

After my recent devise
http://bbw.party.erolove.top/?post.ashly
mechquest porn free first anal teen porn videos free gay porn latino trailer falko porn naked younge teen porn

954 Julierat Julierat | E-mail | Web | Úterý v 1:20 | Reagovat

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!
Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.

955 alvinae60 alvinae60 | E-mail | Web | Úterý v 2:18 | Reagovat

Started up to date cobweb project
http://cars.feed.yopoint.in/?post-amber
nude haitian porn porn tube young gay fatladies porn young girls pissing free porn free quicktime hentai porn

956 mauraue18 mauraue18 | E-mail | Web | Čtvrtek v 2:14 | Reagovat

Hi new work
http://natural.tits.milkmom.xyz/?post-kayla
celebrity cover porn gay porn site o first time statistics men and porn justine porn vids leanne hart porn

957 antoinettezu3 antoinettezu3 | E-mail | Web | Čtvrtek v 7:45 | Reagovat

Spontaneous shemale photos  
http://asianshemales.replyme.pw/?private.alexandria
  transexual shemel sex movis shemaled sex free movies free transexuals video

958 hollyik18 hollyik18 | E-mail | Web | Čtvrtek v 18:10 | Reagovat

Novel project
http://daily.boobs.adultnet.in/?entry-katie
full length porn dvd free money talks havoc porn porn young girls illegal american adult art porn centurian gay porn

959 bzhw83 bzhw83 | E-mail | Web | Čtvrtek v 18:49 | Reagovat

http://seasonpharmacy.com/ viagra without a doctor prescription first aid in schools <a href="http://seasonpharmacy.com/ ">viagra without a doctor prescription</a> viagra without a doctor prescription early signs of heat stroke

960 Robertbef Robertbef | E-mail | Web | Pátek v 21:38 | Reagovat

Модные женские советы здесь <a href=http://dicask.ru/>dicask.ru</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama